HAPPY PARENTS-TO-BE

Yesterday at our babyshower! I’m wearing a dress from Vergegirl, old earrings from Ivyrevel, shoes from Superga. Balloon decoration from Festligheter.se ♥

Igår hade vi vår BABYFIKA! Jag är så glad över att vi valde att styra något ändå, för jag förstod igår hur mycket det här faktiskt betydde för oss. En riktig milstolpe att vi tagit oss hit ändå. ❤ Jag och Aleks valde att styra detta själva (det “vanliga” är ju att mamman blir överraskad av sina tjejkompisar) för att vi ville ha detta ihop och bjuda in alla våra vänner och familj. Det blir ju rätt många då och det kändes inte schysst att lägga det på någon annan, så vi styrde upp en fika själva! Och vad mysigt det var.

Jag ska berätta mer om den senare, måste gå igenom bilderna från kameran först. Så länge får ni se hur vi såg ut igår! Aleks är så gullig som alltid kollar sina outfits med mig inför sånna här grejer, han vet att jag gillar att matcha haha. Åh jag är verkligen SÅ glad efter igår, men idag är jag helt förstörd. Detta tog på krafterna och det känns som att jag vaknat upp med den vidrigaste baksmällan någonsin. Ska in till stan och spela in veckans podd strax men sen ska jag bara hem igen och ta det lugnt! 🙂

Förresten, idag gick jag och min starka lilla grabb in i vecka 34!!!

// Yesterday we had our BABYFIKA! Since there is no word for fika in English (should be thoooo!) I call it babyshower in English. Anyway I’m so happy we decided to organize something, because I realized yesterday how much this actually meant to us. A huge milestone that we have gotten this far. ❤ Aleks and I decided to organize this ourselves (the “regular” babyshower is that the mom gets surprised by her girlfriends) because we wanted to do this together and invite all our friends and family. That’s a lot of people so it didn’t feel right to put that on someone else, so we organized a get-together ourselves! And it was so cozy.

I’m gonna tell you more about it later, I have to go through the photos from my camera first. For now here’s what we looked like yesterday! Aleks is so sweet who always check his outfits with me for these kind of events, he know I like to match haha. Oh I’m so so happy after yesterday, but today I’m completely exhausted. This sucked out all the energy in me and it feels like I’ve woken up with the most horrible hungover ever. I’m gonna go down town now and record this week’s podcast but after that I’m just gonna go home again and relax! 🙂

Btw, today me and my strong little boy entered week 34!!!

from Kenzas http://kenzas.se/2019/04/15/happy-parents-to-be/
via cuckold

from Tiffany Sawyer http://bit.ly/2Pd2R7P
via BodyContact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go Top